Swim Spas

Jacuzzi® Swim Spa er ideelle for deg som ønsker å holde seg i form eller legge til vannbasert styrketrening eller aerobiske øvelser i treningsplanen sin.

Jacuzzi® Swim Spa krever mye mindre plass i hjemmet eller hagen din enn et svømmebasseng, og det gir selv den beste svømmer en fantastisk svømmeopplevelse året rundt.

Det er to kolleksjoner av Jacuzzi® Swim Spa: PowerPro™ og PowerActive™.

FINN DIN PERFEKTE SWIM SPA

Har du vanskeligheter med å finne ut hvilken Jacuzzi® Swim Spa som er den rette for deg?
Svar på noen få enkle spørsmål og vi hjelper deg å velge din Swim Spa på noen få minutter. Vi har et bredt utvalg av produkter for å tilfredsstille alle dine behov, om det er for avslapning, hydroterapi, sosialt samsvar eller fitness. Vi hjelper deg å velge ditt Jacuzzi®-produkt i dag.

PowerPro™

Jacuzzi® PowerPro™-kolleksjonen kombinerer den beste vannteknologien med den terapeutiske virkningen til Jacuzzi® PowerPro®-dyser for den beste svømmeopplevelsen på markedet.

PowerActive™

Jacuzzi® PowerActive™-kolleksjonen er perfekt for aqua fitness og familiemoro. Den kombinerer effekten av en mild vanntrening med underholdningen som ligger i et svømmebasseng som kan brukes hele året.

PowerPlay™

Jacuzzi® Swim Spa PowerPlay™ tilbyr to funksjoner i ett og er et enestående svømmespa. Som Swim Spa er det ideelt for mosjon i hagen siden det kan tilpasses slik at det trenger veldig liten plass. Som Hot Tub er den derimot ideell til å slappe av i sammen med familien og venner.