Jacuzzi® Baderom

Inspirert av personlig velvære er baderomskolleksjonen laget spesifikt for bruk innendørs.

Jacuzzi®-baderomsløsninger gir personlige og unike opplevelser slik at du kan oppdage den ekte nytelsen ved å ta vare på deg selv.

Uansett hva du er på jakt etter vil Jacuzzi®-baderomskolleksjon kunne tilby det, med en rekke forskjellige badekar eller dusjer som er perfekte for deg.

Swirlpool®-kolleksjonen

Fordelene ved Swirlpool®-kolleksjonen er at du kan nyte et bad så lenge du vil, uten å hele tiden måtte fylle opp med varmt vann.

Badekar uten massasje

Jacuzzi®-badekar uten massasje har en serie av modeller utformet slik at de kan plasseres midt i rommet for å gjenoppdage vannritualene.

Boblebadene

Boblebadene er merkets emblem, den originale oppfinnelsen som var utgangspunktet for Jacuzzi®-verdenen.

Nye produkter

Denne delen er for Jacuzzi® nye produkter. Vi holder deg oppdatert om de nyeste produktene vi har lansert.

Essentials

Essentials-kolleksjonen skaper en opplevelse av fullstendig velvære for alle. Minimalistisk design møter allsidigheten og effektiviteten til ekte, original hydroterapi.

Dusjer

Alle Jacuzzi® flerfunksjons dusjer er et deilig sted å være, der det er tatt hensyn til alle aspekter, og alle detaljer er viktige, studert til minste detalj.

Luftblåserkar

Jacuzzi®-Luftblåserbad gir en unik velværeopplevelse som er bra for kroppen og regenererer huden med og gjør den glatt og stram.