Gjestfrihet og kontrakt

Gjestfrihet og velvære er en vinnende kombinasjon og ypperligheten ved Jacuzzi® og nytelsen ved å benytte våre produkter bedrer og fremmer gjestenes opplevelser gjennom hele deres besøk.

Jacuzzi® produkter og behandlinger er inspirert av den høyeste følelsen av velvære og gir kundene dine en unik opplevelse. Å inngå et partnerskap med Jacuzzi® er en garanti for suksess gjennom nye typer kunder, økt belegg og muligheten til å kreve innen ekstra avgift.

Kundekasus

Kommersielle Produkter

Velvære I Din …

Kundekasus

Fra enkeltinstallasjoner til sammensatte installasjoner på et sted, eller med flere installasjonssteder og delte velværeområder har Jacuzzi® bygget opp en imponerende kundeliste. Her finner du ikke bare dem som har stolt på Jacuzzi® når det kommer til velværeløsninger, men også lese kasusstudier som omhandler våre suksesser.

Vitnesbyrd fra kundene våre

Våre kasusstudier gir ekte innsikt i hvordan kundene våre har integrert Jacuzzi® i side forretninger, slik at de kan vokse og få betydelig tilbake for sine investeringer.

Kommersielle Produkter

Jacuzzi® kommersielle produkter gir velværeløsninger som promoterer den ultimate luksus- og velværeopplevelsen for kundene dine. Hel den kommersielle produktserien er utformet for intensiv bruk og gir løsninger for bare enkeltstående installasjoner og større velværeområder.

SPA

Spa-badene for besøksnæringen er det perfekte stedet for å dele øyeblikk med velvære, ha det morsomt sammen og hvile tankene.

BADSTUER

Eksklusive materialer, nyskapende design og ypperlig ytelse tilfredsstiller alle behovene til profesjonelle bruke.

Velvære I Din …

Jacuzzi® kommersielle løsninger kan hjelpe hotellet, feriestedet eller helsespaet ditt å bli en destinasjon for komplett foryngelse og restituering, og gi gjestene dine en unik og minneverdig opplevelse.
Oppdag velvære på ditt …

HELSESPA

Å investere i Jacuzzi® til ditt helsespa er ikke bare en garanti for å kunne levere velvære, men også å levere en unik og minneverdig opplevelse for gjestene dine.

HOTELL

Prestisjen ved velværebehandlinger fra Jacuzzi® kommersielle produkter bedrer nytelsen ved et hotellopphold for å levere en unik og minneverdig gjesteopplevelse.

FERIEPARK

Vi skreddersyr en løsning for din bedrift som gir gjestene dine et høyere komfortnivå, så vel som en minneverdig opplevelse.